Mala Mahmud ailesinden Serkan Ramanlı'ya destek

Mala Mahmud ailesinden Serkan Ramanlı'ya destek

Siyaset Yayın: 02 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 02.05.2023 14:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman’ın Beşiri ilçesinin Alikan aşiretine mensup Çevrimova (Barîsıl) köyünden Mala Mahmud ailesi Serkan Ramanlı'ya ve Ak Partiye destek kararı aldı.

Batman’ın Beşiri ilçesinin Alikan aşiretine mensup Çevrimova (Barîsıl) köyünden Mala Mahmud ailesi kalabalık bir kitle olarak HÜDA PAR ve AK Parti seçim lokallerini ziyaret edip Serkan Ramanlı'yı ve Ak Partiyi destekleme kararı aldı.

Ailenin ileri gelenlerinden Yaşar Aksoy, Sait Bingöl, Mehmet Dildar, Orhan Doğru, Mehmet Emin Onat, Mehmet Salih Tüzün, Mehmet Şah Doğru, Cafer Sevim, Zeki Kaçan, Şehmus Külemenç ve akrabalarından oluşan kalabalık bir kitle Ak Parti Batman Milletvekili aday Serkan Ramanlı’nın ve AK Partinin seçim lokallerini ziyaret ederek desteklerini ilettiler.

Mala Mahmud ailesi adına açıklama yapan Yaşar Aksoy, “Alikan aşiret Çevrimova (Barîsıl) köyü Mala Mahmud ailesi olarak seçimde HÜDA PAR şahsında Cumhur ittifakı adayı olan Ak Parti adayları Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı ve diğer adayları destekleme adına HÜDA PAR lokalini ziyaret ettik. Rabbim bu seçimin hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını ve adaylarımızın meclise gitmesini nasip etsin.” Şeklinde konuştu.

Seçim lokalinde heyetin karşılayan HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin ve parti yetkilileri, katılım ve desteklerinden dolayı Çevrimova köyü Mala Mahmud ailesine teşekkür ederek desteklerinden önemine vurgu yaptılar.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.