Ebeveyn eğitim semineri devam ediyor

Ebeveyn eğitim semineri devam ediyor

Gündem Yayın: 12 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2024 15:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi, 'Kadın Dostu Kent' projesi kapsamında düzenlediği ebeveyn eğitim seminerlerinin altıncısını Bayındır Mahallesi’nde bulunan Bayındır Anaokulu’nda gerçekleştirdi.

Batman Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte; 'Bebeklik Dönemi', 'Çocukluk Dönemi' ve 'Ergenlik Dönemi' gibi evreler üzerine temel bilgiler paylaşıldı.

“KADIN DOSTU KENT”

Psikolog Halime Demir Yıldız, çocuğun gelişiminde çocukluk dönemine dikkat çekerek: “Bu evre, anne ile çocuk arasındaki duygusal bağın güçlendiği, gelişimin hız kazandığı ve çocuğun çevresel etkileşimlerden yoğun şekilde etkilendiği bir dönemdir” şeklinde konuştu. Seminerde; güvenli bağlanma, disiplin kuralları, ödül ve ceza yöntemleri, koşulsuz sevgi, teknolojinin sağlıklı kullanımı ve dikkat eksikliği ile hiperaktivite bozukluğu gibi konularda annelere yönlendirici bilgiler aktarıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.