‘Otel seçerken nelere dikkat etmeliyiz?’

‘Otel seçerken nelere dikkat etmeliyiz?’

Gündem Yayın: 02 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 02.08.2023 14:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, otel seçiminde misafirlerin kaliteli ve iyi hizmet veren otelleri tercih etmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı yaptığı açıklamada “Kaliteli ve konforlu bir tatil ve iş seyahati planınızın olmazsa olmazıdır oteller. Bu yüzden karar vermeniz gereken en önemli ayrıntı nerede nasıl hangi şartlarda konaklayacağınızdır. Kusursuz bir tatil, yâda iş seyahatiniz için ihtiyaçlarınıza yönelik oteli bulmak unutulmaz bir tatilin ve iş seyahatlerinizin en önemli bir parçasıdır. Doğru oteli seçtiğinizde ise artık tatilin ve iş seyahatinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Tatile ve iş seyahatine kendi arabanız ile gidiyorsanız, otelin otoparkının olup olmadığını mutlaka araştırılması lazım” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.