HÜDA PAR’dan BAB-GED’e “Hayırlı Olsun” Ziyareti

HÜDA PAR’dan BAB-GED’e “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Gündem Yayın: 07 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 07.08.2023 15:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve yönetimi Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği’ne “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri Abdulhakim Sevim ve Şahin Kayra’dan oluşan heyet Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED)’e “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu. Batman gündeminin konuşulduğu, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Demir, derneklerinin kuruluşu, amacı ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Durmaz da basının önemine değindiği konuşmasında kurulan derneğin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sırasında söz alan Başkan Durmaz, parti olarak yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi vererek, çalışmalarının seçim endeksli olmadığını ve seçimden sonra da aynı şekilde çalışma ve ziyaretlerine devam ederek halkın sorunlarıyla ilgilendiklerini kaydetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.