Ramanlı Balpınar’da halk ile buluştu

Ramanlı Balpınar’da halk ile buluştu

Siyaset Yayın: 08 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 08.05.2023 16:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, halk buluşmaları kapsamında Balpınar (Grêsira) beldesinde halkın yoğun teveccühüyle karşılandı.

Balpınar (Grêsira) beldesinde halkla buluşan Ramanlı, Batman'ın sorunlarını çok iyi bildiklerini ve bunların başında gelen; işsizlik, istihdam ve madde bağımlılığına kapılan gençlerin sorunlarına çözüm olacaklarını söyledi.

Batman'ın sorunlarına çözüm olacaklarını ifade eden Ramanlı, "Batman'ın birçok sorunu ve eksiği vardır. Gençlerimizin çoğu bekârdır, işsizdir ve okudukları okullarına rağmen bir iş sahibi olamıyorlar. Gelin hep beraber Batman'ımıza sahip çıkalım, hizmet ve iş imkânları getirelim ve gençlerimiz iş sahibi yapalım. Biz gençlerimiz sadece devlet kadrolarını koymak için değil, öyle yapalım ki kendiişlerinin sahibi olabilsinler." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.