BELDE MAHALLESİ MUHTAR ADAYI AY; "ÇÖZÜM ODAKLI OLACAĞIZ"

BELDE MAHALLESİ MUHTAR ADAYI AY; "ÇÖZÜM ODAKLI OLACAĞIZ"

Yaşam Yayın: 27 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.01.2024 15:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News


Batman Zahireciler ve Hububatçılar Derneği Başkanı ve aynı zamanda iş insanı Halil Ay, "Muhtarlık, çok önemli bir görev Belde sakinleri beni bu göreve layık gördükleri taktirde Belde sakinlerinin yanında sürekli olup muhtarlık ofisimi çözüm merkezi olarak kullanacağım ve gelen tebligatları muhtarlık ofisimize uzlaşmasını sağlayacağım” dedi.
Konuşmasının devamında Ay; " 31 Mart yerel seçimlere az bir süre kaldı bende muhtarlık adaylığım için Belde sakinleriyle sürekli koordineli bir şekilde  azalarımızla gece gündüz demeden çalışmaktayız, 31 Mart’ta belde sakinleri bana evet derlerse Allah’ın izniyle beldede ki park ve bahçeleri güvenli hale getirip yeşillik sayısını arttıracağız. Bir sağlık merkezinin yapılması için girişimde bulunacağız.
Bayanlara yönelik bazı noktalara tandır ekmek yapmaları için tandırlar kuracağız. Cadde ve sokakların daha güvenli olması için gece güvenlik personel sayısını arttıracağız. Yine cadde ve sokak temizliğine önem vereceğiz.
 Ayrıca Yeşil alanlarımızın artırılması için projelerimiz var. Demiryolunu güvenli hale getireceğiz. Sportif ve sosyal faaliyet alanlarını artıracağız. Mahallemizde taziye evine ihtiyaç var. Bununla ilgili gerekli çalışmalar yapacağız Mahalle sakinlerimizin uygun görmesi halinde seçildikten sonra tespit ettiğimiz sorunları bir bir en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.