Yaz okulu projesi kapanış programı yapıldı

Yaz okulu projesi kapanış programı yapıldı

Gündem Yayın: 31 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 31.08.2023 17:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA) Batman Ortaokul Yaz Okulu Projesi'nin kapanışı dolayısıyla program düzenlendi.

Ahmet Güneştekin Kültür Merkezinde Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve TÜGVA yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, yaz okulunda eğitim gören öğrenciler Kur'an-ı Kerim okudu, şiir ve ilahiler seslendirdi. Programda konuşan Milletvekili Nasıroğlu, bir gelecek inşa etmeye çalıştıklarını belirtti.

‘BATMAN TÜRKİYE'DE ÇOK FARKLI BİR YERE GELECEK’

"Bizlere düşen görev bu çocuklarımıza bu kardeşlerimize iyi bir gelecek hazırlamak ve bunun içinde siyaseten yapmamız gerekenleri yapacağız" diyen Nasıroğlu konuşmasına şöyle devam etti: "Bizler bu göreve geldiğimizde şöyle bir taahhütte bulunduk. Dedik ki yapabileceklerimizin sözünü vereceğiz, sözünü verdiğimizi de yerine getireceğiz. Ve inanıyorum ki Batman Türkiye'de çok farklı bir yere gelecek." Batman'ın teknolojide ve  yatırımda Türkiye'nin parlayan  yıldızı olacağını ifade eden Nasıroğlu "Bunu nasıl gerçekleştireceğiz? Birbirimize destek vererek, severek, birbirimize yardımcı olarak yapacağız. Bu inancı, bu güveni ve  bu gayreti gösterirsek yapamayacağımız hiçbir şey yok. Ben burada emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. İyi ki varsınız." Öğrencilerin hazırlamış olduğu sunumlarla devam eden program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Programa TUGVA Genel Başkan Yardımcısı Fatih Kaya, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, TUGVA Batman Temsilcisi Mehmet Onut, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.