İKİ VEKİL VE İL BAŞKANIN’DAN BAKAN ÖZHASEKİ'YE ZİYARET ETTİ

İKİ VEKİL VE İL BAŞKANIN’DAN BAKAN ÖZHASEKİ'YE ZİYARET ETTİ

Siyaset Yayın: 06 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.07.2023 16:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

 

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Milletvekili Serkan Ramanlı ve İl başkanı Akif Gür ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

 

Ziyarette Batman'da devam eden ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler gündeme geldi.

Milletvekili Nasıroğlu,  Batman kamuoyunun yakından takip ettiği sorunları ayrıntılı olarak Bakan Özhaseki'ye arz ettiklerini anlattı.

 

Nasıroğlu, "Şehrimizin tüm sorunlarını biliyoruz. Bunların çözümü noktasında Ankara’da önemli adımlar atmaya devam edeceğiz. İluh Deresi ve çevresinin ıslahı başta olmak üzere, içme suyu, biyolojik arıtma, millet bahçeleri, özel idare ve belediyelerimizin projelerinin desteklenmesi gibi Batmanımızla ilgili konuları sayın bakanımıza arz ettik." Nasıroğlu, Bakan Özhaseki'ye yakın ilgi ve alakasından ötürü teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.