Öğrencilerden “Askıda Yemek” talebi

Öğrencilerden “Askıda Yemek” talebi

Eğitim Yayın: 03 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 03.07.2023 15:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi ve Batman Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen “Askıda Yemek” uygulamasının yeni eğitim öğretim yılında da devam etmesini isteyen öğrenciler yetkililere çağrıda bulundu.

Öğrenciler son iki yıldır uygulanan, ücretsiz yemek hizmetinin sağladığı destekten memnun kalmış ve bu uygulamanın eğitim hayatlarına olumlu katkılar sağladığını belirtti.  “Askıda Yemek” uygulamasıyla birlikte öğrencilerin yemek ihtiyaçları karşılanmış, maddi sıkıntılarını büyük bir oranda hafiflemişti. Ücretsiz yemek hizmeti sayesinde öğrencilerin derslere daha düzenli katılım sağladığı, kütüphane ve diğer akademik kaynakları daha fazla kullanma imkanına sahip oldukları gözlemlenirken akademik ve sosyal gelişimlerinde pozitif bir ivme yakalamışlardı.  Ücretsiz yemek hizmetinin yeni eğitim öğretim yılında da devam etmesi konusunda beklentilerini dile getiren öğrenci Özcan Sayılı, bu uygulamanın sürdürülmesi, eğitim süreçlerindeki başarıları destekleyecek ve maddi açıdan rahatlamalarını sağlayacağını belirtti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.