Belde Mahallesinde kadın buluşması

Belde Mahallesinde kadın buluşması

Gündem Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 15:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Vali Ekrem Canalp’ın eşi Dr. Ayten Canalp hanımefendi, Batman Belediyesi tarafından ‘Çözüm Kadının Elinde ve Gücünde’ temasıyla düzenlenen Kadın Buluşmalarında bu kez Belde Mahallesindeki kadınlarla bir araya geldi.

Belediye Konukevi Müdürlüğü koordinesinde Belde Mahallesi Asr-ı Saadet Camii Taziye Evinde düzenlenen buluşmaya mahalle sakini kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Sohbet havasında gerçekleşen ‘Kadın Buluşmaları’ toplantısında mahalleli kadınlar tek tek söz alarak sorun ve taleplerini dile getirdiler.

TEK TEK SORUN VE TALEPLERİNİ DİLE GETİRDİLER

Konukevi Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerince kadınlarımızdan gelen dilek, talep ve şikâyetler, ilgili kurumlara iletilmek üzere not alındı. Toplantının ardından Batman İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru tarafından ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ ve ‘UYUMA’  projelerinin tanıtımı yapıldı, ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü Kanser Erken Teşhis ve Tanı Merkezi (KETEM) uzmanları tarafından kadınlara kanser konusunda bilgilendirme yaparak, kanser taramasında bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.