Koyun yoğurdu pazarda 4 kilosu 100 lira

Koyun yoğurdu pazarda 4 kilosu 100 lira

Gündem Yayın: 30 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 30.10.2023 15:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Batman ve yöresinde her geçen gün azalan koyun sütü bulunmayınca günümüzde günlük olarak hazırlanıp Alo tevşo semt pazarında satılan inek yoğurdu 4 kilosu 100 liradan satılmakta.

28 yıla aşkın Alo tevşo semt pazarında sürt ve süt ürünleri satışı yapan Zeki Yıldız isimli esnaf, gazetemize açıklamada bulundu. Yıldız,” yaklaşık 28 yıldır bu pazarda süt ve süt ürünleri satışı yapıyorum, maalesef son günlerde koyun yoğurdu piyasa da bulmak mümkün değil olanda kilosu yaklaşık 50 liradan satılmakta buda her geçen gün azalan hayvan sayısından kaynaklanıyor.şuan satışını yaptığım ve sabahın erken saatlerinde günlük olarak köylerden gelen inek yoğurdun bir kısmını buraya gelen  vatandaşlara  geriye kalanları ise müşterisi olan lokanta ve esnafa alıyor 4 kilosun ise 100 liradan satıyoruz,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.