YEM FİYATLARI KÜMES HAYVAN FİYATLARINI ARTTIRDI

Her geçen gün Yem fiyatlarındaki artış kümes hayvanları fiyatlarını artırıyor. Ali Tevşo semt pazarında satılan hindinin fiyatı 750 ile 2500 TL, kümes hayvanları fiyatları ise 200 ile 300 TL’den satılıyor.

Ekonomi Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 10:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Son zamanlarda Batman merkez ve ilçelerinde Kümes hayvanları yetiştiren, vatandaşlar yem fiyatlarından kaynaklı hindi ve tavuk fiyatlarının her geçen gün arttığını söylüyor.

Alo Tevşo’ semt pazarında uzun yıllardır kümes hayvanları satışı yapan Abdülhakim Yardımcı,” tezgahımızda satışını yaptığımız hindiler kilosuna göre değişiyor fiyatı 750 lira ile 2 500 lira arasında değişiyor.

Kümes hayvanların tanesi ise 200 ile 300 liraya satıyoruz, satışını yaptığımız hindi ve kümes hayvanları tamamen Batman merkez ve ilçelerinde yetişiyor,” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.