BALPINAR BELDESİ’NDE MİLLET BAHÇESİ BİTME AŞAMASINDA

Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, 10 dönümlük alana inşa edilen projeyi yerinde inceleyerek,” Bizim işimiz, mücadelemiz, beldemize değer katacak projeleri hayata geçirmek,” dedi.

Gündem Yayın: 28 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 28.11.2023 21:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Proje de gelinen son durum hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, beldeye millet bahçesi kazandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

 

Millet Bahçesini kısa bir zaman sonra hemşerilerinin hizmetine açacaklarını belirten Geylani, şöyle konuştu:

 

" Yapımı devam eden Millet Bahçesi’nde oturma alanları, kamelya, çocuk oyun parkuru ve aydınlatma direklerini bitirdik. Yine kafeterya, bay ve bayan lavabo ile mescit yapımı devam ediyor. Gördüğümüz üzere hummalı bir çalışma içerisindeyiz.

Projenin artık son aşamasına geldik. Peyzaj düzenlemelerimiz devam ediyor. Bizim işimiz, derdimiz, mücadelemiz, beldemize değer katacak projeleri hayata geçirmek. Bugün de büyük bir  projemiz de sona yaklaşmanın hep birlikte mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuk oyun alanları ve sosyal donatılarıyla Balpınar'a yakışır bir millet bahçesini beldemize kazandırıyoruz. Hizmet ve eser siyasetimize hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.