Sizlerle var olduk, Sizlerle var olmaya devam edeceğiz…

Sizlerle var olduk, Sizlerle var olmaya devam edeceğiz…

Gündem Yayın: 04 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 04.06.2023 16:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Olay Gazetesi olarak 7. yayın yılına siz değerli olurlarımız ile birlikte ‘merhaba’ demenin haklı gururunu yaşamaktayız.

Yayına başladığımız günden itibaren dürüst ve ilkeli yayın politikası ile bu ulvi görevi ifa etmeye çalıştık. Günümüzün olumsuz ekonomik koşullarına rağmen hiç bir çıkar ve menfaat beklemeden çıkardığımız Olay Gazetesi siz değerli okurlarımızın manevi desteği ile bu günlere kadar gelebildi. Bundan sonra da aynı şevk ve gayretle dürüst gazetecilik örneği sergilemeye devam edeceğiz.

Ülkemizdeki gazeteciliğin ne durumda olduğu herkesçe malum. Siyasi baskılar nedeni ile basın ve ifade özgürlüğü ülkede tamamen kontrol altına alınmış durumda. İktidarı eleştirme lüksü olmayan bir basın ordusu ile karşı karşıyayız. En ufak bir eleştiri de bile baskı hücreleri harekete geçiriliyor ve aba altından sopa gösteriliyor. Hükümet yanlısı olmazsan, ilan yok, abone yok daha da ileri gidersen kapatma tehdidi ile karşılaşırsın. Bu ve benzeri uygulamalar basını amacından uzaklaştırmıştır. Basın eğer eleştiremiyorsa asli vazifesini yerine getirmiyor demektir. Hep överek ve yanlışları görmezlikten gelerek bu ülkeye yarar yerine maalesef zarar veririz. Bunu düşünemeyen siyasiler amaçlarına ulaşmak için basını susturmaya çalışırlar ve bunda da maalesef başarılı oldular.

Batman Olay Gazetesi olarak tüm bu baskılara göğüs geriyoruz. Yaptığımız eleştiriler ve makaleler bizi diğerlerinden farklı kılmaya yetiyor.

Olay Gazetesi ailesi olarak, bugüne kadar kimse karşısında eğilmedik ve eğilmeyeceğiz. Kalemimizi satmadık asla satmayacağız da… Ucunda kapatma hatta cezaevi bile olsa doğruları yazmaktan asla ve asla vaz geçmeyeceğiz ve asla yılmayacağız. Gerçek gazeteciliği yaparak bu halka olan vefa borcumuzu ödemeye çalışacağız.

Biz halkla varız, halkımızla devam edeceğiz.

6 yıldır bizlerden desteğini esirgemeyen siz değerli Batman halkına içtenlikle şükranlarımızı sunarız. Sizler var oldukça bizler de var olacağız.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.