HAMİDİ GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

HAMİDİ GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Asayiş Yayın: 02 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 02.03.2024 00:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

1984-1994 yılları arasında iki dönem Batman Belediye Başkanlığı, 1987-1990 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Bölgeleri Belediyeler Birliği Başkanlığı, 20-21-26 dönem Batman Milletvekilliği yapan Hamidi, Ankara’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Hamidi’nin cenazesi, memleketinde defnedilmek üzere dün Akşam havayolu ile Batman’a getirildi.

 Havayolundan ambulans aracıyla getirilen eski siyasetçi Ataullah Hamidi,ye binlerce seveni araç konvoyu oluşturarak  Hamidiler camisine getirildi.

Hamidiler camisinde kılınan cenaze namazına  Batman Valisi ve Belediye başkanvekili Ekrem Canalp, Batman Ak parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, HUDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı, Ak Parti il başkanı Akif Gür, Batman il Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, ailesi, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazı ardından  yüzlerce vatandaş tarafından taşınan tabutu son kez evine götürülen Hamidi, buradan   gözyaşları arasında aile mezarlığında defnedildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.