Beldelerde ibadethaneler temizleniyor

Beldelerde ibadethaneler temizleniyor

Gündem Yayın: 01 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 01.02.2024 16:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Takip EtGoogle News

Batman İl Özel İdaresi, il merkezi ve ilçelere bağlı köylerde yürütülen ibadethane temizlik çalışmalarını Vali Ekrem Canalp’ın talimatıyla Balpınar, İkiköprü, Yücebağ, Bekirhan ve Kayapınar beldelerine yaydı.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada “Kıymetli vatandaşlarımızın ibadetlerini temiz bir ortamda huşu içerisinde yapabilmelerine olanak sağlamak amacıyla yapılan temizlik çalışmalarıyla İlimizin merkez ve ilçelerine bağlı beldelerde bulunan camiler, Batman İl Özel İdaresi İbadethane Temizlik Ekipleri tarafından temizlenmeye başlandı. Merkez Balpınar beldesinden start verilen çalışmalarla, tüm cami, mescit ve kuran kurslarının genel temizlik işlemleri düzenli olarak yapılacak” ifadeleri kullanıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.