Batmanlı 3 fotoğraf sanatçısı Strazburg’da

Batmanlı 3 fotoğraf sanatçısı Strazburg’da

Gündem Yayın: 17 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 17.12.2023 14:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Türkiye’nin farklı coğrafyalarından derlenen ve yemek kültürlerinin tanıtıldığı sergide Batmanlı 3 fotoğraf sanatçısı; Hasan Açan, Tarhan İrtem ve Orhan Kartal bu tanıtımda Türkiye’nin adını bir kez daha uluslararası arenada temsil ettiler.

Paris Yunus Emre Enstitüsü, Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları çerçevesinde Fransa’nın Strazburg şehrinde düzenlenen ‘Türk Gastronomisinin 100’ü’ adlı etkinlikle, Türk mutfağının zenginliklerini yemekler ve fotoğraflarla bir araya getirdi. Strazburg Avrupa Konseyi Nezdinde Türkiye Daimî Temsilciliği tarafından ev sahipliği yapılan etkinlik, Avrupa Konseyi Nezdinde Türkiye Daimî Temsilcisi Nurdan Bayraktar Golder ve Strazburg Başkonsolosu Bekir Sarp Erzi’nin yanı sıra parlamenterler, büyükelçiler, milletvekilleri, hukukçular, davetliler ve Türkiye’den basın mensuplarını bir araya getirerek yaklaşık 200 kişiyi ağırladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.