Batmanlı iş insanından alkışlanacak hareket

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaşandığı ülkemizde, sivil toplum kuruluşlarından, özel şirketlere, kurtarma ekiplerine kadar milyonlar seferber oldu. O şirketlerden biri olan Batmanlı iş insanı Metin Güneş’e ait olan MET-GÜN Enerji de depremin

Gündem Yayın: 14 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 14.02.2023 15:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Türkiye’yi büyük yıkıma uğratan depremlerin ardından seferberlik başlatıldı. Dünyanın ve Türkiye’nin birçok noktasından şirketler sahaya koştu. O şirketlerden birisi de Batmanlı iş insanı Metin Güneş’e ait MET-GÜN Enerji oldu. MET-GÜN Enerji’nin yanında özellikle İspanyollar, Türkiye’ye yardıma koşan ilk ülkelerden biri oldu.

18 YAŞINDAKİ BİR GENÇ GÖÇÜK ALTINDAN SAĞ ÇIKARILDI

MET-GÜN Enerji, tam bin 200 personel ve 200 iş makinesiyle bölgede bir fiil görev alıyor. Bütün deprem bölgesinde koordineli olarak bulunan MET-GÜN Enerji, arama-kurtarma çalışmalarında da görev alıyor. MET-GÜN çabalarıyla, 18 yaşındaki bir genç ise göçük altından sağ olarak çıkartıldı. MET-GÜN çalışmaların her ayağında da desteğini sürdürüyor.Bütün deprem bölgesinde koordineli olarak bulunan MET-GÜN Enerji, arama-kurtarma çalışmalarında da görev alıyor. MET-GÜN çabalarıyla, 18 yaşındaki bir genç ise göçük altından sağ olarak çıkartıldı. MET-GÜN çalışmaların her ayağında da desteğini sürdürüyor.

“10 İLDE SAHADAYIZ”

Konuşan kişi şirket yetkilisi Hüseyin Özalp, “Depremin yıkıcı etkisi olduğu 10 kentin tamamında bulunmaktayız. Depremden bu yana bin 200 personel ve 200 iş makinasıyla sahadayız. Şuana kadar 100 bin battaniye ve yaklaşık 20 bin elektrikli sabo gönderdik. Hijyen malzemeleri gönderiyoruz. Seyyar tuvaletler gönderiyoruz. Ayrıca şuan bizim Adana’da, Gaziantep’te, Kahramanmaraş’ta bizim kurduğumuz günlük 30 bin kişiye sıcak yemek çıkartıyoruz ve her gün 50 bin kişiye kumanya çıkartıyoruz” dedi.

#
Yorumlar (2)
Abdurrahman
20.04.2023 02:39
KİMİN PARASIYLA KİME YARDIM ???
Abdulmenaf toy
14.02.2023 19:17
Bir Batman li olarak gurur duyuyoruz.Allah razı olsun
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.