İLUH PARKA KAVUŞUYOR

Kentsel dönüşüm alanı yeşil alana dönüştürülüyor

Gündem Yayın: 22 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 22.06.2023 14:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi, İluh Mahallesi’nde gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşümün ardından oluşan boş araziyi yeşil alan olarak değerlendiriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, daha önce yıkılan sakatatçılar çarşısı yanında bulunan boş araziyi parka dönüştürmek için çalışmalara başladı.  Mahalle Buluşmalarında mahalle sakinleri ve mahalle muhtarlarının talebi üzerine park yapılması istenen alanlar Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla parka dönüştürülüyor.

4 MAHALLEYE YENİ PARK

Batman Belediyesi, yıl içerisinde kentin farklı noktalarında yeni park yapılması için çalışmalara başlarken Karşıyaka Mahallesi’nde İluh Parkı 8 bin metrekare, Çay Mahallesi’nde 2 bin 105 metrekare, Körük Mahallesi’nde 9 bin 31 metrekare ve Gültepe Mahallesi’nde de 773 metrekare olmak üzere toplamda yaklaşık 20 bin metrekarelik alan park olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.