KOZLUK,TA KAHREDEN BOĞULMA VAKASI

KOZLUK,TA KAHREDEN BOĞULMA VAKASI

Asayiş Yayın: 17 Haziran 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 17.06.2023 20:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Kozluk Çayüstü köyü mevkiinde su göletine düşen 2 küçük kız çocuğu boğularak hayatlarını kaybetti. Üzücü boğulma vakası Batman- Kozluk ilçesine bağlı Çayüstü (Ziyaret) köyü mevkiinde meydana geldi.köy mevkiinde bulunan baraj göleti yakınında oyun oynadıkları esnada bir anda dengelerini kaybeden E.B. (11) ile C.B. (10) isimli kız çocukları, gölete düştü. Çocuklar, bir süre sonra gözden kayboldu. Su göletinde gözden kaybolan çocukları görenler durumu hemen jandarmaya haber verdi.

Vatandaşlar tarafından sudan çıkarılan çocuklara olay yerinde hazır bulunan sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleye rağmen çocuklar kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Jandarma boğulma vakası ile ilgili soruşturma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.