BATMAN’IN GURURU WORLDMAR 18 YAŞINDA

Batman ve bölgenin en büyük AVM olarak hizmet veren ve 18 yıl önce görkemli bir şekilde açılışı yapılan Worldmar 18. Yaşına merhaba dedi.

Ekonomi Yayın: 01 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 01.03.2024 15:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

18 yıl önce rahmetli kurucu Ahmet Dinç’in, ‘Batman her şeyin en iyisine layıktır’ sözleriyle ve yaklaşımıyla, kentin ilk AVM’si olarak kurulan Worldmar 18. yaş gününü özel indirim kampanyalarıyla görkemli bir şekilde kutladı. Daha önce belirlenen özel programı nedeniyle pasta kesiminde hazır bulunamayan Yönetim Kurulu Başkanı Selman Dinç, yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Dinç açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Halkımızın bize gösterdiği ilgiye karşılık açılış yıldönümümüzde bir hafta boyunca muhteşem indirimler ve aksiyonları kendilerine hazırladık. Gıda ürünleri başta olmak üzere, giyim, zücaciye, yemek ve kafe alanları, sinema, oyun, eğlence parkuru, toplumun her kesiminin ihtiyaçlarına cevap veren binlerce ürün çeşidi ve hizmet alanlarıyla Worldmar AVM sizleri misafir etmekten onur duyuyor. Alışveriş Merkezimizde şu anda toplamda 400 insanımızı istihdam ediyoruz. Worldmar 2024 yılında Batman ili perakende sektörünün önemli bir oyuncusu olma hedefini, yeni açacağı mağazalar ve unlu mamul noktaları konseptiyle sürdürecektir.  Halkımıza en iyisini sunan modern alışveriş noktaları ile büyümeye devam edeceğiz. 18. yaş günümüz tüm halkımıza hayırlı olsun. Daha nice yaş günlerimizi beraberce kutlamayı dileriz.” diye konuştu.

Worldmar’ın 18. Yaş günü pasta kesimini Yönetim Kurulu Başkan vekili Erhan Dinç, BATSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Hal Başkanı Abid Teymur, Toptancılar Gıda Kooperatif Başkanı Süleyman Emek, iş insanları, STK temsilcileri ve basın mensupları birlikte kesti.

“WORDMAR HEPİMİZİNDİR”

Batman ve bölgenin en büyük Alışveriş Merkezi olan Worldmar’ın emanetçisi olduklarını ve bunun sahibinin bütün Batman halkı olduğunu belirten, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erhan Dinç ise, yerele önem vermeye devam edeceklerini söyledi. Dinç yaptığı açıklamada; “Her zaman Batmanlılık bilinciyle hareket ettik ve öyle yapmaya devam edeceğiz. Aile olarakta para kazanmayı her zaman ikinci planda tutuyoruz. Halkımızın en iyi ve en kaliteli ürünleri uygun fiyat alması için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Halkımızın marketi Worldmar’ın 18. Yaş gününde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bir hafta boyuncu yüzlerce ürünümüzde indirimlerimiz devam edecektir.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.