Vali Canalp, duyurdu… Petrolspor, TPAO'ya devredilecek

Vali Canalp, duyurdu… Petrolspor, TPAO'ya devredilecek

Spor Yayın: 25 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 25.05.2023 16:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman Petrolspor’un TPAO'ya devri konusunda hiçbir engelin kalmadığını belirterek önümüzdeki hafta yapılacak basın toplantısıyla devir işleminin resmiyet kazanacağını söyledi.

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 2'inci ligden 3'cü lige düşen Batman Petrolspor'un geleceği ile ilgili düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamada bulundu. Valilik toplantı salonunda düzenlenen basın açıklamasına kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarının yanı sıra AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir katıldı.

“DEVİR İÇİN HİÇBİR ENGEL KALMADI”

Toplantıda konuşan Vali Canalp, "Batman petrolle gelişmiş, TPAO ile büyümüş bir kenttir. Batman petrolle birlikte 51 kent arasında nüfusu en büyük kent haline geldi. Batman'ın gelişmesinde en büyük etkenlerden biri de spordur. Bu konuda spora olan desteğimiz her geçen gün artmaktadır. Bu sporun içeresinde bir Batman Petrolspor var ki hepimizin büyük önem verdiği bir konudur. Petrolspor, ben göreve geldiğim sürede devir ile ilgili çok çaba gösterdim. Maalesef o dönem devir işlemi olmadı. TPAO’ya devir olmadı diye hiçbir zaman ümidimizi de kaybetmedik. Yaşamış olduğumuz en son olumsuzluktan sonra da TPAO Genel Müdürümüzle yapmış olduğumuz toplantıda da devir konusunu tekrar gündemimize getirdik. Yakın zamandaki görüşmemizde de bu konuyu görüştük. Şuanda en son Petrolspor’un TPAO'ya devri konusunda hiç bir engel kalmamıştır. Önümüzdeki hafta yapacağımız basın toplantısıyla resmi olarak Batman Petrolspor TPAO'ya devri olacak. Hedefimiz yeniden şampiyonluğa oynayan bir Petrolspor’u oluşturmak. Zamanımızın önemli bir kısmını da Batman Petrolspor’un başarısı için ayıracağız” dedi.

“PETROLSPOR’U ÇOK DAHA İYİ YERLERDE GÖRECEĞİZ”

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “Petrolspor Batman için önemli bir değerdir. Sahiplenmesi gerekiyor. Sokakta dolaştığımızda da hep Petrolspor’a sahip çıkmamız konusunda halkın talepleri oldu. Bu günde bunun adımını atarak Petrolspor’a sahip çıkıyoruz. Petrolspor’un güçlü bir teknik kadrosunun oluşması için bunun sözünü veriyoruz. Dışardan iyi futbolcularla takımın iskeleti Batmanlı gençlerden oluşacak. Bu sözlerimizin hepsini yerine getireceğiz. Tabi bunun için de güçlü bir finansmana ihtiyacımız var. Sürdürülebilir bir kaynağa ulaşmamız lazım. Bunun plan ve programını yapacağız. Dolayısıyla Petrolspor’u çok daha iyi yerlerde göreceğiz. Biraz sabır, mücadele ve inanç lazım. Dolayısıyla ben bu kente inanıyorum. Başaracağız, yeter ki inancımız olsun” diye konuştu.

DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir ise, “Uzun yıllardır Batman Petrospor’a desteğini esirgemeyen Fernas Şirketler Gurubuna, Naıroğlu ailesine, Muzaffer bey nezdinde şükranlarımı iletiyorum. Tabi ki bu süreçte her ne şekilde olursa olsun hizmet vermiş, elini taşın altına koymuş, gerek maddi, gerek manevi şekilde bu kulübe hizmet etmiş kişilere huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.