NASIROĞLU, TEKNOLOJİNİN ÖNEMİNİ ANLATTI

NASIROĞLU, TEKNOLOJİNİN ÖNEMİNİ ANLATTI

Gündem Yayın: 30 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.11.2023 14:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde Necat Nasıroğlu Külliyesi Hatice Nasıroğlu Konferans salonunda Eğitim-İstihdam İlişkisini Güçlendirme Çalıştayı gerçekleştirildi.

Çalıştayda konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, teknolojinin önemini anlattı. "Cumhuriyetimizin 100. Yılını yaşadığımız bu günlerde çağı yakalamak değil çağın önüne geçmek ve çağın gelişimini belirleyen olmak önem kazanmıştır." diyen Nasıroğlu, bunun yolunun da teknolojiden geçmekte olduğunu belirtti.

‘GENÇLER ARTIK TEKNOLOJİYİ ÜRETİYOR’

Nasıroğlu, "Toplumlar teknolojide ne kadar etkinse, teknolojiyi ne kadar verimli kullanıyorsa dünyada etkinliği de O derecede güçlü olmaktadır. Defalarca dile getirdiğim gibi artık gençliğimiz teknolojiyi kullanan değil teknolojiyi üreten, kullandığı uygulamaları kullanan değil o uygulamaların yazılımını yapan çağa öncü olan bir gençlik yetiştireceğiz." diye konuştu. Programa Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri, eğitim camiası ve vatandaşlar katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.