Belediye’den engellilere destek

Belediye’den engellilere destek

Gündem Yayın: 18 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 18.05.2023 16:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi 3 yıl içinde 150 engelli aracını bakıma alıp sıfır duruma getirdi. 2020-2023 yılları arasında 150’nin üzerinde engellinin aracını tamir ederek yepyeni duruma getiren Batman Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, engelli araçlarının; motor ve akü aksamının değiştirilmesi, araçlarının yenilenmesi, komple bakımının yapılması ve boyanması gibi çalışmaları ücretsiz bir şekilde gerçekleştiriyor.

Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne yapılan müracaatın olumlu değerlendirilmesinin ardından Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, engelli araçlarını başvuru önceliğine göre sıralayarak deneyimli ve tecrübeli personelleri ile genel bakıma alıyor. Belediye yetkilileri, Engelli Haftası’nın da içinde bulunduğu son bir ay içerisinde 15 engelli vatandaşın araçlarının genel bakım ve onarımdan geçirildiğini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.