KULÜP BAŞKANI YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

KULÜP BAŞKANI YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

Spor Yayın: 02 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 02.07.2023 14:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman binatlı güven spor kulübü Hafta sonu 10. Kongresini geçleştirdi. Tek liste ile gidilen Kongrede mevcut başkan Hasan Yılmaz yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

Hafta sonu Binatlı Güven Spor kulübü kendi tesislerinde 10.düzenlenen kongre ile tek listeyle yapıldı. Yapılan kongrede uzun yıllardır Kulüp başkanlığı yapan Hasan Yılmaz Güven tazeledi. Yapılan kongrede yeni yönetim şöyle. Kulüp başkanı Hasan Yılmaz, başkan yardımcıları ise Salim Tirki, Sabri Aydın ve Saliha Yılmaz seçildi.

Batman ASKF üyeleri ise şöyle. Hasan Yılmaz, Salim Tirki, ve Sabri Aydın oldu. Genel Kurulda konuşan Batman binatlı güven spor kulübü Başkanı Hasan Yılmaz,”kulübümüz 1992 yılında kuruldu. Kuruluşunun altında şu an benimle birlikte devam eden yol arkadaşlarımın imzam var. Kulüp kısa sürede çok yol kat etti. Eksiklerimiz çok ama Allahın iniyle hepsini çözeceğiz. Tekrar beni bu göreve layık gören tüm yönetime ve burada bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim,” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.