BATMAN AUTO STORE AÇIK OTO PAZARI HÜSRANA DÖNDÜ
Batman’da büyük umutlarla açılışı yapılan Batman Auto Store açık oto pazarı, kısa sürede adeta hayal kırıklığına dönüştü. 135 işyerinin bulunduğu pazar, açılış töreninde görkemli reklamlarla kamuoyuna tanıtılmıştı. Ancak aradan geçen zamanın ardından ortada ne oto pazarı kaldı ne de işleyişten eser.
SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ
Batman Şehirlerarası Otogar bitişiğinde inşa edilen açık oto pazarının açılışı, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve STK yöneticilerinin katıldığı geniş bir protokolle yapılmıştı. Gerçekleştirilen törende, yatırımın Batman için bir dönüm noktası olacağı vurgulanmıştı.
REKLAMI BOL, SONUCU YOK
Açılış sırasında “Batman’ın oto ticaretinde yeni merkez” olacağı söylenen pazardan bugün geriye sadece eser kaldı. Halkın gözünün içine baka baka reklamı yapılan bu proje tutmadı.
KAMUOYUNUN TEPKİSİ BÜYÜYOR
Batmanlılar, büyük törenlerle açılışı yapılan projelerin kısa sürede unutulmasına artık alıştıklarını belirterek, “Reklam için yapılan açılışlarla değil, halkın işine yarayan kalıcı projelerle anılmak gerekir” diyerek serzenişte bulundu.