BATMAN'DA GAZZE'YE DESTEK EYLEMİ: BİNLERCE KİŞİ İSRAİL'İ PROTESTO ETTİ
"İNSANLIK TARİHİNİN EN BÜYÜK DAMLASI YAŞANIYOR"
Necat Nasıroğlu Külliyesi'ndeki programda konuşan Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörü Feyzi Aydın, Gazze'de yaşananları "insanlık tarihinin en büyük damlasından biri" olarak nitelendirdi. Aydın, İsrail'in Batı dünyası ve "İslam düşmanlarının" desteğiyle soykırım yaptığını iddia etti.
"ULUSLARARASI TOPLUM VE DEVLETLER BU SOYKIRIMDAN MESUL"
Açıklamasında "Siyonist teröristlerin" hiçbir hukuki ve ahlaki kural tanımadan Filistin halkına soykırım uyguladığını belirten Aydın, uluslararası toplumu ve devletleri de eleştirdi. Aydın, "Dünyanın geçici menfaatlerinin peşinden koşup bu zulme destek sağlayanlara yazıklar olsun. Kalpleri körelmiş, gözleri harama dalmış, kulakları zulme çanak olmuş, dilleri fitneye hizmet eden uluslararası toplum ve devletler Gazze soykırımından mesuldür" ifadelerini kullandı.
Okunan basın açıklaması sonrası yüzlerce vatandaş araçlarla yarın Ankara'da düzenlenecek etkinliğe katılmak için yola çıktı.