İŞÇİNİN BACAĞI MAKİNEYE SIKIŞTI

 

 

 

 

Olay, Batman merkeze bağlı İkiztepe köyü yakınlarında bulunan bir geri dönüşüm fabrikasında gerçekleşti. Fabrikada çalışan bir işçi, henüz belirlenemeyen bir sebeple dikkatsizlik sonucu bacağını makinenin helezon kısmına kaptırdı.

 

Kazayı gören diğer işçiler durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine hızla itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

UZUN UĞRAŞLAR SONUCU KURTARILDI

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, makinenin sıkışan kısmındaki işçiyi kurtarmak için yoğun bir çaba sarf etti. Ekiplerin titiz ve dikkatli çalışması sonucu yaralı işçi sıkıştığı yerden çıkarıldı.

 

Sağlık ekiplerine teslim edilen işçiye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ardından ambulansla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralının tedavi altına alındığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

Kazayla ilgili inceleme sürüyor