DİREK,” BELDE İÇİN VE HİZMET İÇİN VARIM”

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere iki aydan az bir süre kala muhtar adayları seçim çalışmaları kapsamında sahaya inerek çalışmalarına tam hız vermeye başladı.

Yaşam Yayın: 04 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 04.02.2024 11:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler ’de Belde Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını koyan Batman'ın tanınmış köklü ailelerinden Mehmet Direk, Batman'ın en kalabalık mahallelerinden olan Belde Mahallesinden muhtar adayı olarak seçim çalışması kapsamından gece gündüz demeden çalışamazlara tam hız veriyor.

Gazetemize açıklamalarda bulunan muhtar adayı Direk " hizmet etmek için, gelişen ve büyüyen Belde mahallemizin geleceği için aday oldum. Öncelikli Projelerim arasında çocuklar ve gençler için eğitim programları, altyapı iyileştirmeleri, çevre düzenlemesi ve mahalle ekonomisinin desteklenmesini hedefliyorum,” dedi.

Konuşmasının devamında Direl,” Belde mahallesinin mutlak ki eksikleri var ben o eksiklikleri gidereceğim

 ve mevcut hizmetleri de daha üst bir seviyeye çıkarmak için yola gece gündüz çalışacağım. Ayrıca Belde'nin sorunlarını yerel yönetim ve diğer kurumlarla koordineli bir şekilde çalışıp  kısa zamanda çözüme kavuşturacağıma inanıyorum.

Onun için Belde'in geleceğini  değiştirmek   siz değerli seçmenlerin elinde ,”dedi.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.