Uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Asayiş Yayın: 25 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.12.2023 14:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman'da düzenlenen iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucunun önlenmesi amacıyla kent merkezinde iki ayrı adrese operasyon düzenlendi.

İKİ ADRESE OPERASYON

Operasyonlarda, 244 gram metamfetamin, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 6 adet şarjör, 150 adet farklı kalibrelerde fişek, çok sayıda paketlenmiş halde esrar ve skunk maddesi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 2 bin 330 TL ve 100 dolar ele geçirildi.

FİRARİ ZANLILAR YAKALANDI

Uyuşturucu madde satışı yaptıkları tespit edilen farklı suç dosyalarından toplamda 10 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulanan 1 firari şüphelisi olmak üzere 2 şüpheli şahıs yakalandı. Emniyete götürülen şüpheliler Batman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçu kapsamında adli soruşturmaları yapılarak sevk edildikleri mahkemelerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.