Vali Canalp ‘Anneler istedi, parkları daha güvenli hale getirdik’

Vali Canalp ‘Anneler istedi, parkları daha güvenli hale getirdik’

Gündem Yayın: 20 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 20.02.2024 14:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Petrol Mahallesi’nde yapımı tamamlanan parkın açılışında önemli mesajlar verdi.“Mahalle Buluşmaları’nda özellikle annelerimiz, parklara kamera takılması yönünde taleplerini bize iletmişlerdi. Biz de bu talepleri yerine getirmekten kıvanç ve onur duyuyoruz” dedi.

2 YENİ PARK DAHA KAMERA SİSTEMİYLE DONATILDI

Batman Belediyesi tarafından Petrol Mahallesi Reyhan Bulvarı 163.  Sokağın kesiştiği yer ve Petrol Mahallesi 166. Sokak ile 167. Sokağın kesiştiği alanda yapımı tamamlanan parkların açılışında konuşan Vali Canalp, parklarınkamera sistemiyle daha güvenli hale getirildiğini söyledi.

ANNELER İSTEDİ, PARKLARI GÜVENLİ HALE GETİRDİK

Gerçekleştirdikleri Mahalle Buluşmaları sayesinde mahalle sakini kadınların “Çocuklarımızın güvenliği için parklara kamera sistemi takılsın” taleplerini olumlu yönde değerlendirdiklerini kaydeden Vali Canalp: “Orta ve büyük ölçekteki parklarımızın tamamını kamera sistemi ile izleyebiliyoruz. Mahalle Buluşmaları’nda özellikle annelerimiz, parklara kamera takılması yönünde taleplerini bize iletmişlerdi. Biz de bu talepleri yerine getirmekten kıvanç ve onur duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.

2017 ÖNCESİ PARK SAYIMIZ 91 İKEN, 133 YENİ PARK YAPTIK

Batman'daki park sayısı hakkında da bilgi veren Vali Canalp: “2017 yılına kadar Batman’daki park sayımız 91 iken, biz 133 yeni park ilave ettik ve Batman’da park sayımız 224 oldu. Şu anda hali hazırda devam eden 20 parkımız da var. Onları da önümüzdeki günlerde inşallah peyderpey açmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.