Milletvekili Nasıroğlu tebrikleri kabul etti

Milletvekili Nasıroğlu tebrikleri kabul etti

Siyaset Yayın: 30 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 30.05.2023 15:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve il Başkanı Akif Gür, parti binasına gelen vatandaşların tebriklerini kabul etti.

Milletvekili Nasıroğlu seçim sonrası hem tebrikleri kabul etti hem de vatandaşlarla buluşarak sorun ve talepleri dinledi.  Parti binasına gelen vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek, çözüm noktasında destek olmaya çalışan Nasıroğlu, hayırlı olsun temennilerinde bulunan vatandaşlara da teşekkür etti. Nasıroğlu, vatandaşların tek tek sorunlarını, talep ve şikâyetlerini dinledi, bir yandan da notlar aldı.

Tebrikleri kabul ederek gelen konukların ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Nasıroğlu, " İl Başkanlığı binamızda hemşehrilerimizle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledik. Sıkıntılarını dinliyor, çözüm olabilecek bir şey varsa gücümüzün yettiğinde ne varsa bunu yapmak için gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.