‘Halktan, emekten yana bir bütçe istiyoruz’

‘Halktan, emekten yana bir bütçe istiyoruz’

Gündem Yayın: 28 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 28.11.2023 15:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

2 Aralık 2023 Cumartesi günü Diyarbakır ve İstanbul'da yapılacak Bölge Mitingleri ile ilgili KESK MYK Üyeleri Yerel Basın ile kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Basınla yapılan kahvaltılı buluşmada kahvaltı sonrası Eğitim Sen Şube Başkanı Ramazan Bilmez söz alarak 2 Aralık Diyarbakır Mitingi öncesi KESK heyetinin ilimiz ziyaret sebeplerini ifade etti. Ardından KESK MYK üyesi Varol Öztorun’a söz verdi. Kısa bir değerlendirme yapan Varol Öztorun bütçeye ilişkin açıklamayı okudu. Öztorun; "2 Aralık Cumartesi günü İstanbul ve Diyarbakır’da gerçekleştireceğimiz mitinglerle emeğimize, ekmeğimize, geleceğimize, bütçe hakkımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Yıllardır yoksulluk, işsizlik ve yağma düzeninin çarkları arasında öğütülen herkesi Halktan, Emekten Yana Bir Bütçe için omuz omuza vermeye, mücadeleyi birlikte büyütmeye çağırıyoruz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.