İYİ PARTİ, BAŞKAN ADAYLARINI AÇIKLIYOR

İYİ Parti Batman İl Başkanlığı, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı.

Siyaset Yayın: 17 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 17.02.2024 21:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Kısmet Çelik, kendilerine yapılan başvuruları değerlendirdiklerini ve 31 Mart yerel seçimlerine güçlü isimlerle hazırlandıklarını söyledi. Çelik “Gercüş ilçeSİ Belediye Başkan Adayımız Haşim Keskin, Kayapınar Belde Belediye Başkan Adayı İrem Şeyma Çelik, Beşiri İlçe Belediye Başkan Adayı Nevzat Yenidoğan, Balpınar Belde Belediye Başkan Adayı Mehmet Cevher Ağar ve Hasankeyf İlçe Belediye Başkan Adayı Ramazan Toğuç olarak açıkladık. Batman Merkez ve geri kalan ilçelerimiz ile beldelerimiz de adaylarımızı değerlendiriyoruz. Hepsini kısa zamanda açıklayacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.