Yılın başarılı gazetecileri belli oldu

Yılın başarılı gazetecileri belli oldu

Gündem Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 14:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Basın Konseyi'nin geleneksel olarak düzenlediği 'yılın başarılı gazetecileri' belirlendi. Bu yıl 5 dalda ödüle değer görülen gazetecilere ödülleri Ramazan ayının ilk haftasında törenle verilecek.

5 DALDA ÖDÜL VERİLECEK

Geleneksel olarak Batman Basın Konseyi tarafından her yıl düzenlenen 'yılın başarılı gazetecileri' yarışmasının sonuçları belli oldu. Bu yıl 3'ncüsü düzenlenen yarışmanın Juri üyeleri gelen eserler arasında yaptığı değerlendirme sonucu 5 dalda eserleri ödüle layık gördü. Bu yıl ilk kez her dalda 1.ncilere para ödülün de verileceği yarışmanın ödül töreni Ramazan ayının ilk haftasında yapılması kararlaştırıldı. Mezopotamya Otelde düzenlenecek olan ödül törenine Batman Valisi Ekrem Canalp'ın yanı sıra protokol üyeleri ve kentte görev alan gazeteciler katılacak. Yarışmaya başvuran çok sayıda eser arasında Juri üyelerinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda haber dalında Anadolu Ajansından İbrahim Toprak, Görüntülü haber dalında TRT'den Mehmet Şirin Yılmaz, Haber fotoğrafı dalında Batman Son Söz Gazetesinden Ali Can Atak, Mizanpaj dalında Batman Gazetesinden Mehmet Uslu ve Juri özel ödülüne ise ASO Press'ten Metin Yoksu ödüle layık görüldü. Batman Basın Konseyi Derneği Başkanı Nedim Arslan, geleneksel hale getirdikleri yarışmayı düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, '' Amacımız kentteki basın mensupları arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamaktır. Bu yıl çok sayıda eser arasında titiz bir değerlendirme yaptık. Dereceye giren tüm meslektaşlarımı kutluyorum'' ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.