Boğulmaları önleyecek proje

Boğulmaları önleyecek proje

Yaşam Yayın: 11 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 11.07.2023 15:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yaz ayalarında boğulma vakalarının önüne geçmek için  Sason ilçesinde ilki yapılan tam kapasiteli yüzme havuzu, yüzme sevenlerin yüzünü güldürdü.

Sason ilçe merkezine bağlı Zafer Mahallesinde 600 metrekare alan üzerinde inşa edilen yüzme havuzunda isteyen çocuklara yüzme eğitimi de verilecek. Açılan yüzme havuzuna il dışından gelmek isteyenler için konaklama imkanının da sağlandığını belirten havuz işletmecisi Fırat Yaşar, ”İlçemizde 600 metrekare alan üzerinde yüzme havuzu inşa ettik. Havuzda çocuk bölümü ayrıdır. Yüzme havuzumuza dışarıdan gelen misafirlerimiz için konaklama, içme ve yeme hizmeti de sunulacak. Bu ilçede hizmet yapan, taş üstüne taş koyan kim olursa olsun başımızın tacıdır. Bu havuzumuz beklentilerin üzerinde rağbet görüyor. İnsanlarımız gelip bu temiz ve sağlıklı suda geç saatlere kadar yüzebiliyor. Sason ilçesinde bir ilktir. Pandemiden dolayı evde kalan vatandaşlar çok sıkıldı. Dışarıya çıkamadılar. Şimdi her yer serbest oldu. Sosyal etkinlikler için yeni yerlere ihtiyaç vardı. Bu havuzda çocuklarımız, gençlerimiz yüzme öğrenecek. Çeşitli yarışmalar düzenleyebilir. Bu havuzumuz her türlü etkinliğe açıktır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.