Dükkan ve evler tek tip boyanıyor

Dükkan ve evler tek tip boyanıyor

Gündem Yayın: 21 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2024 14:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

‘Mahalle Buluşmaları’ kapsamında vatandaşların “Caddemiz trafiğe kapatılsın” talebini olumlu olarak değerlendiren Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Petrolkent mahallesinde yapımı devam eden çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

Petrolkent Mahallesi’nde trafiğe kapatılan 2856 sokakta incelemelerde bulunan Vali Canalp, mahallenin en yoğun ve ticari faaliyetlerinin olduğu, 200 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki sokakta vatandaşlarla birlikte gezdi, esnafla sohbet etti.

DÜKKAN VE EVLER TEK TİP BOYANACAK

Petrolkent mahallesinde bulunan Gülistan-2 sokakta yürüyüş yolu, oturma alanları, süs havuzu, yeşil alan, ağaçlandırma, aydınlatma direği, çöp kovaları ile sokağa bakan yapıların tamamının tek tip boya ile boyanıp, ticari faaliyet yürüten dükkanların tabelaları da Batman Belediyesi tarafından yapılarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.