YENİDEN REFAH SASON’DA SEÇİM LOKALİ AÇTI

Siyaset 04.03.2024 - 16:55, Güncelleme: 05.02.2025 - 06:36 2675+ kez okundu.
 

YENİDEN REFAH SASON’DA SEÇİM LOKALİ AÇTI

YENİDEN REFAH SASON’DA SEÇİM LOKALİ AÇTI
  Batman merkez başta olmak üzere ilçe ve beldelerde iddialı adaylarla seçimlere hazırlanan Yeniden Refah Partisi, Beşiri ilçesindeki coşkulu lokal açılışının ardından Sason’da açtı. Sason’da binlerce Yeniden Refah Partisine gönül verenlerle coşkulu bir lokal açılışı yapan Belediye Başkan Adayı Mesut Baz, ilçelerindeki sıcaklığın ve kendisine gösterilen desteğin Mereto’nun zirvesindeki karı bile erittiğini söyledi. “SASON HALKI DENENMİŞLERİ İSTEMİYOR” Salonluların asil ve onurlu bir halk olduğunu, önceden her partiden ve görüşten başkanlara destek verdiğini ifade eden Belediye Başkan Adayı Mesut Baz, ‘Sason refahla yenilecek. Yeniden Refah ve yeniden hizmet sözlerine halkımızın oylarına talibiz. Halkımız artık denenmiş hiç kimseyi istemiyor.’ dedi.     Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mesut Baz’a tam kadro destek verdiklerini belirten İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, kazananın Sason olacağını ve hizmette sınır tanımayacaklarını söyledi. Sason seçim lokali açılışına İl Başkanı Ziyaulhak Yamaç, Batman Belediye Başkan adayı Av. Tahir Zaman, Hasankeyf Belediye başkan adayı yanı sıra YRP’nin yöneticileri ve çok sayıda Partili katıldı.
YENİDEN REFAH SASON’DA SEÇİM LOKALİ AÇTI

 

Batman merkez başta olmak üzere ilçe ve beldelerde iddialı adaylarla seçimlere hazırlanan Yeniden Refah Partisi, Beşiri ilçesindeki coşkulu lokal açılışının ardından Sason’da açtı.

Sason’da binlerce Yeniden Refah Partisine gönül verenlerle coşkulu bir lokal açılışı yapan Belediye Başkan Adayı Mesut Baz, ilçelerindeki sıcaklığın ve kendisine gösterilen desteğin Mereto’nun zirvesindeki karı bile erittiğini söyledi.

“SASON HALKI DENENMİŞLERİ İSTEMİYOR”

Salonluların asil ve onurlu bir halk olduğunu, önceden her partiden ve görüşten başkanlara destek verdiğini ifade eden Belediye Başkan Adayı Mesut Baz, ‘Sason refahla yenilecek. Yeniden Refah ve yeniden hizmet sözlerine halkımızın oylarına talibiz. Halkımız artık denenmiş hiç kimseyi istemiyor.’ dedi.

 

 

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mesut Baz’a tam kadro destek verdiklerini belirten İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, kazananın Sason olacağını ve hizmette sınır tanımayacaklarını söyledi. Sason seçim lokali açılışına İl Başkanı Ziyaulhak Yamaç, Batman Belediye Başkan adayı Av. Tahir Zaman, Hasankeyf Belediye başkan adayı yanı sıra YRP’nin yöneticileri ve çok sayıda Partili katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.