/>

YAPICIOĞLU,” AKSA TUFANININ ÜZERİNDEN TAM 169 GÜN GEÇTİ”

Siyaset 24.03.2024 - 20:30, Güncelleme: 05.02.2025 - 06:36 2242+ kez okundu.
 

YAPICIOĞLU,” AKSA TUFANININ ÜZERİNDEN TAM 169 GÜN GEÇTİ”

Yapıcıoğlu, AKSA tufanının üzerinden tam 169 gün geçti. Halepçe'yi, Dersim, Zilan'ı yaşayan Kürtler, herkesten fazla Gazze'ye sahip çıkmalıdır,
    Hüda Par Batman İl teşkilatı tarafından düzenlenen büyük seçim mitingi, Kültür Mahallesinde gerçekleşti. Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman Belediye Başkan Adayı ve Milletvekili Serkan Ramanlı, İl Başkanı Davut Şahin, ilçe belediye başkan adaylarının katıldığı miting, kuran'ı merim tilaveti ile başladı. Başkan Adayı Serkan Ramanlı “Yapacağımız tesislerle  rahat bir ortamda nefes alabileceğiniz yerlerde çalışmak isteyen gençlere iş imkanı sağlayacağız. Bizler için Tilmerç Mahallesi ne kadar önemli ise İpragaz da o kadar önemlidir. Geçmişte huzur ortamını bozanlara artık o fırsatı vermeyeceğiz. Artık birlik ve beraberliğimiz bozanları bir kenara atacağız. Kimse kardeşliğimizi bozamaz artık kardeşliğimizi tadını ve birliğimizin tadını alacağız ve bunun semeresini de 31 Mart'ta alacağız” dedi.   RAMANLI’YA DESTEK İSTEDİ   Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu ise “AKSA tufanının üzerinden tam 169 gün geçti. Halepçe'yi, Dersim, Zilan'ı yaşayan Kürtler, herkesten fazla Gazze'ye sahip çıkmalıdır. Yeni yüzyılda çözülmesi gereken en önemli meselelerden biri Kürt meselesidir. Türk solunu meclise taşıyanlar, Hüda Par’dan rahatsız oldu. İşte size hizmet edecek ve anadilini savunacak aday” diyerek Batman Belediye Başkan Adayı Ramanlı’ya destek istedi.
Yapıcıoğlu, AKSA tufanının üzerinden tam 169 gün geçti. Halepçe'yi, Dersim, Zilan'ı yaşayan Kürtler, herkesten fazla Gazze'ye sahip çıkmalıdır,

 

 

Hüda Par Batman İl teşkilatı tarafından düzenlenen büyük seçim mitingi, Kültür Mahallesinde gerçekleşti.

Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman Belediye Başkan Adayı ve Milletvekili Serkan Ramanlı, İl Başkanı Davut Şahin, ilçe belediye başkan adaylarının katıldığı miting, kuran'ı merim tilaveti ile başladı. Başkan Adayı Serkan Ramanlı “Yapacağımız tesislerle  rahat bir ortamda nefes alabileceğiniz yerlerde çalışmak isteyen gençlere iş imkanı sağlayacağız. Bizler için Tilmerç Mahallesi ne kadar önemli ise İpragaz da o kadar önemlidir. Geçmişte huzur ortamını bozanlara artık o fırsatı vermeyeceğiz. Artık birlik ve beraberliğimiz bozanları bir kenara atacağız. Kimse kardeşliğimizi bozamaz artık kardeşliğimizi tadını ve birliğimizin tadını alacağız ve bunun semeresini de 31 Mart'ta alacağız” dedi.

 

RAMANLI’YA DESTEK İSTEDİ

 

Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu ise “AKSA tufanının üzerinden tam 169 gün geçti. Halepçe'yi, Dersim, Zilan'ı yaşayan Kürtler, herkesten fazla Gazze'ye sahip çıkmalıdır. Yeni yüzyılda çözülmesi gereken en önemli meselelerden biri Kürt meselesidir. Türk solunu meclise taşıyanlar, Hüda Par’dan rahatsız oldu. İşte size hizmet edecek ve anadilini savunacak aday” diyerek Batman Belediye Başkan Adayı Ramanlı’ya destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.