Vali Canalp kurumları ziyaret etti

Vali Canalp kurumları ziyaret etti

Gündem Yayın: 25 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.01.2024 14:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Vali Ekrem Canalp, Vergi Dairesi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Kurum yöneticilerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Ekrem Canalp, daha sonra Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İl Müdürü M. Zeki Eryarsoy tarafından karşılanan Vali Canalp, kurum çalışanlarına kolaylıklar dileğinde bulundu ve koruyucu aile, sosyal-ekonomik destek ve engelli vatandaşlara verilen hizmetler hakkında aldı. Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Batman Belediyesi Sağlık Merkezini ziyaret ederek Sağlık Merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı ve hizmet almaya gelen vatandaşlara geçmiş oldun dileğinde bulundu. Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, çeşitli alanlarda beceri kurslarının yer aldığı ve kadınların meslek edinerek aile bütçelerine katkıda bulunma fırsatı elde ettiği Pınarbaşı Aile Destek Merkezini ziyaret etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.