‘Siyonist çeteyle her türlü ilişkinizi kesin’

‘Siyonist çeteyle her türlü ilişkinizi kesin’

Gündem Yayın: 19 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 19.12.2023 14:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Batman esnaf odaları ve dernekleri öncülüğünde bir araya gelen yüzlerce esnaf, siyonist işgal rejiminin Gazze halkına yönelik soykırım ve katliamlarını düzenledikleri kitlesel basın açıklamasıyla protesto etti.

Gazze halkına destek amacıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasına katılan esnaf odaları ve dernek başkanları ile yüzlerce esnaf, 2 ayı aşkın bir süredir Gazze'ye yoğun saldırılarda bulunan ve 20 binden fazla Müslümanı katleden siyonist işgal rejimine tepki gösterdi. Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, siyonist işgal rejiminin uzun yıllardır Filistin topraklarında, mazlum Filistin halkına vahşi katliamlar ve sistematik saldırılar gerçekleştirdiğini söyledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.