BİNLERCE ARAÇ GAZZE’YE DESTEK İÇİN ARAÇ KONVOYU OLUŞTURDU

Batman’da İslami Sivil Toplum Kuruluşları öncülüğünde gerçekleştiren binlerce araç konvoyu, Esentepe Külliye Cami önünde başlayarak çevre yolu, Körük Kavşağı, Batman Belediyesi Turgut özel bulvarı ve TPAO bulvarında son buldu.

Yaşam Yayın: 27 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.01.2024 16:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Binlerce araçla yapılan şehir turu ardından basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasını Batman’daki İslami Sivil Toplum Kuruluşları adına Nurettin Teymur okudu.

Teymur,” İnsanlığın öldüğü Gazze çocuklarının açlık ve susuzlukla ölüme terk edildiği, bütün Dünya'nın Refah sınır kapısının Mısır tarafından Gazze'yi seyrettiği, 8 milyar insanın bir utanç duvarını aşamadığı şu günlerde, bizler hükümetlerimizin sessizliğine ve de emperyalizmin zulmüne karşı Filistin’in, Aksa'nın, Gazze'nin yanında olduğumuzu göstermek için bugün Batman İslami Sivil Toplum Kuruluşları olarak binlerce vatandaşımızın katılımıyla araç turu yapıp tepkimizi dile getirdik ,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.