Batman’ı fuarda tanıttı

Batman’ı fuarda tanıttı

Gündem Yayın: 03 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 03.09.2023 16:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Real Konak Hotel, Şanlıurfa’da düzenlenen 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları'na katılarak, Batman ilimizin tarih ve kültürel yönlerini tanıttı.

Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı yaptığı açıklamada; “Sektöre hizmet veren turizm acenteleri, sektör temsilcileri ve turizm profesyonelleri ile bir araya gelerek dünyadaki farklı destinasyonları keşfetmek, turizm trendlerini takip etmek ve alternatif turizm ile değişimin içinde olmak için  1-2 Eylül 2023’de Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde düzenlenen 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları etkinliklerinde yerimizi aldık. İlimizin sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımının turizm sektörünün geleceği için vazgeçilmezdir. Bu yıl ilk kez Şanlıurfa’da sektörün temsilcileriyle ve turizm profesyonelleri ile  bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Bu tip buluşmalar turizmi bugünden yarına taşımanın hazırlığıdır’’ ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.