ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE ANLAMLI ZİYARET
ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE ANLAMLI ZİYARET
Eğitimi sadece sınıf duvarları arasında bırakmayan Atatürk İlkokulu, minik öğrencileri için unutulmaz bir sosyal ve sportif kültür gezisi düzenledi.

Atatürk İlkokulu öğrencileri, Sınıf Öğretmeni Siraç Akçay koordinatörlüğünde Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Batman Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında tesisleri gezen ve gençlik liderleriyle bir araya gelen minik öğrenciler, gün boyunca hem eğlenceli hem de öğretici etkinliklere katıldı. Geleneksel çocuk oyunlarından sportif parkurlara, akıl ve zekâ oyunlarından sanatsal atölyelere kadar pek çok faaliyeti yerinde deneyimleyen çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.
Geziyi değerlendiren Sınıf Öğretmeni Siraç Akçay, bu tür etkinliklerin çocukların sosyalleşmesi ve spor kültürünü erken yaşta kazanması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.
Akçay, öğrencilerinin hem bedensel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sunan bu tür organizasyonların artarak devam edeceğini ifade etti. Gençlik Merkezi yetkilileri ise minik misafirleri ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, kapılarının her zaman çocuklara sonuna kadar açık olduğunu vurguladı.
Batman HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
