BAŞKAN KAPLAN’DAN YENİ YIL MESAJI. TOPLUMSAL BARIŞIN, BİRLİKTE YAŞANABİLİR BİR DÜNYANIN UMUDUNU TAŞIYORUZ

Gündem 31.12.2025 - 16:24, Güncelleme: 31.12.2025 - 16:24 163 kez okundu.
 

BAŞKAN KAPLAN’DAN YENİ YIL MESAJI. TOPLUMSAL BARIŞIN, BİRLİKTE YAŞANABİLİR BİR DÜNYANIN UMUDUNU TAŞIYORUZ

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mehmet Salih Kaplan, 2026 yılına girerken yayımladığı yeni yıl mesajında, toplumsal barış ve dayanışma vurgusu yaptı.
      Başkan Kaplan mesajında şu ifadelere yer verdi:Yeni bir yıla daha umutla, birlik ruhuyla giriyoruz. 2025 yılı her yönüyle zorlu bir süreçti. Ancak tüm bu zorluklara rağmen dayanışmanın, sabrın ve birlikte hareket etmenin önemini bir kez daha gördük.   2026 yılının, toplumsal barışın tesis edildiği, huzurun ve adaletin güç kazandığı, esnafımızın ve tüm emek veren kesimlerin refaha kavuştuğu bir yıl olmasını temenni ediyorum.   Bu yeni yılda, birlikte yaşanabilir bir dünya için, adil, üretken ve paylaşımcı bir anlayışı hakim kılmak zorundayız. Bizler de BESOB olarak, aynı kararlılıkla çalışmaya, üretmeye ve esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz.   Yeni yılın ülkemize, Batman’ımıza ve tüm esnaf camiamıza sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.  
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mehmet Salih Kaplan, 2026 yılına girerken yayımladığı yeni yıl mesajında, toplumsal barış ve dayanışma vurgusu yaptı.

 

 

 

Başkan Kaplan mesajında şu ifadelere yer verdi:Yeni bir yıla daha umutla, birlik ruhuyla giriyoruz. 2025 yılı her yönüyle zorlu bir süreçti. Ancak tüm bu zorluklara rağmen dayanışmanın, sabrın ve birlikte hareket etmenin önemini bir kez daha gördük.

 

2026 yılının, toplumsal barışın tesis edildiği, huzurun ve adaletin güç kazandığı, esnafımızın ve tüm emek veren kesimlerin refaha kavuştuğu bir yıl olmasını temenni ediyorum.

 

Bu yeni yılda, birlikte yaşanabilir bir dünya için, adil, üretken ve paylaşımcı bir anlayışı hakim kılmak zorundayız. Bizler de BESOB olarak, aynı kararlılıkla çalışmaya, üretmeye ve esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

 

Yeni yılın ülkemize, Batman’ımıza ve tüm esnaf camiamıza sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.

 

Batman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.