/>

Batman Belediyesinden kaçak yapı kararı

Gündem 27.05.2024 - 14:46, Güncelleme: 05.02.2025 - 06:36 1443+ kez okundu.
 

Batman Belediyesinden kaçak yapı kararı

Batman Belediyesinden kaçak yapı kararı
Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük,  kaçak yapılara izin vermeyeceklerini söyledi. Eş başkan Sönük, “Belediyemiz sorumluluk alanında son dönemlerde imara aykırı izinsiz yapılaşmaların yapıldığını tespit etmekteyiz.İmara aykırı yapılaşma hem kent estetiğini bozmakta hem de afet risklerini artırmakta ve şehrin genel düzenine zarar vermektedir. Batmanımızın imar planına uygun bir şekilde gelişmesi,halkımızın güvenliği ve yaşam kalitesinin artırılması  öncelikli hedefimizdir. Belediye olarak bu tür yapılaşmaların önlenmesi ve var olan yanlış durumların düzeltilmesi için gerekli olan yasal adımları atmaktayız. İmara aykırı yapılaşmalara izin verilmeyeceği gibi yasaya uygun hale getirilinceye kadar hiçbir hizmet  de verilmeyecektir. Halkımızdan talep ve ricamız imara uygun olmayan yapılaşmalara karşı duyarlı olmalarıdır. Yasal uygulamalar karşısında mağdur duruma düşülmemesi için tüm hemşehrilerimizden duyarlılık beklemekteyiz” dedi. 
Batman Belediyesinden kaçak yapı kararı

Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük,  kaçak yapılara izin vermeyeceklerini söyledi.

Eş başkan Sönük, “Belediyemiz sorumluluk alanında son dönemlerde imara aykırı izinsiz yapılaşmaların yapıldığını tespit etmekteyiz.İmara aykırı yapılaşma hem kent estetiğini bozmakta hem de afet risklerini artırmakta ve şehrin genel düzenine zarar vermektedir. Batmanımızın imar planına uygun bir şekilde gelişmesi,halkımızın güvenliği ve yaşam kalitesinin artırılması  öncelikli hedefimizdir. Belediye olarak bu tür yapılaşmaların önlenmesi ve var olan yanlış durumların düzeltilmesi için gerekli olan yasal adımları atmaktayız. İmara aykırı yapılaşmalara izin verilmeyeceği gibi yasaya uygun hale getirilinceye kadar hiçbir hizmet  de verilmeyecektir. Halkımızdan talep ve ricamız imara uygun olmayan yapılaşmalara karşı duyarlı olmalarıdır. Yasal uygulamalar karşısında mağdur duruma düşülmemesi için tüm hemşehrilerimizden duyarlılık beklemekteyiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.