BATMAN RECEBANLILAR DERNEĞİ, BAYRAMIN ÜÇÜNCÜ GÜNÜNDE ÜYELERİYLE BAYRAMLAŞTI

Yaşam 29.05.2026 - 18:04, Güncelleme: 29.05.2026 - 18:04 135 kez okundu.
 

BATMAN RECEBANLILAR DERNEĞİ, BAYRAMIN ÜÇÜNCÜ GÜNÜNDE ÜYELERİYLE BAYRAMLAŞTI

Merkezi Batman’da bulunan Recebanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneksel bayramlaşma törenini Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde dernek binasında gerçekleştirdi.
   GAP Mahallesi’ndeki dernek merkezinde düzenlenen bayramlaşma programına, HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, HÜDA-PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin,dernek üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Recebanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı iş insanı Mehmet Salih Baktaş ve yönetim kurulu üyeleri, misafirlerle tek tek ilgilenerek bayramlarını kutladı.       BAKTAŞ,“GELENEĞİMİZİ HER BAYRAMDA OLDUĞU GİBİ BU BAYRAM’DA DA BOZMADIK”   Dernek binasında konuşan Başkan Mehmet Salih Baktaş, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Baktaş, "Her yıl dernek binamızda geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma kutlamalarında üyelerimizi ağırlamanın sevincini yaşıyoruz. Geçen yıllarda olduğu gibi bu Kurban bayramda da geleneğimizi bozmadık. Bayramın üçüncü gününde hem üyelerimizle hem de kıymetli Milletvekilimiz sayın Serkan Ramanlı, İl Başkanımız Davut Şahin, ve diğer misafirlerimizle bir araya gelerek bayramlarını dernek yönetimiyle birlikte kutladık ," dedi. Yoğun katılımın  olduğu , dernek binasında çekilen hatıra fotoğrafıyla Bayram kutlaması sona erdi.
Merkezi Batman’da bulunan Recebanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneksel bayramlaşma törenini Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde dernek binasında gerçekleştirdi.

 

 GAP Mahallesi’ndeki dernek merkezinde düzenlenen bayramlaşma programına, HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, HÜDA-PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin,dernek üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Recebanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı iş insanı Mehmet Salih Baktaş ve yönetim kurulu üyeleri, misafirlerle tek tek ilgilenerek bayramlarını kutladı.

 

 

 

BAKTAŞ,“GELENEĞİMİZİ HER BAYRAMDA OLDUĞU GİBİ BU BAYRAM’DA DA BOZMADIK”

 

Dernek binasında konuşan Başkan Mehmet Salih Baktaş, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Baktaş, "Her yıl dernek binamızda geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma kutlamalarında üyelerimizi ağırlamanın sevincini yaşıyoruz. Geçen yıllarda olduğu gibi bu Kurban bayramda da geleneğimizi bozmadık. Bayramın üçüncü gününde hem üyelerimizle hem de kıymetli Milletvekilimiz sayın Serkan Ramanlı, İl Başkanımız Davut Şahin, ve diğer misafirlerimizle bir araya gelerek bayramlarını dernek yönetimiyle birlikte kutladık ," dedi.

Yoğun katılımın  olduğu , dernek binasında çekilen hatıra fotoğrafıyla Bayram kutlaması sona erdi.

Batman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.