BENGDER BAŞKANI TATLI ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEK OKULUNDA ENGELİ SORUNLARINI ANLATTI.
BENGDER BAŞKANI TATLI ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEK OKULUNDA ENGELİ SORUNLARINI ANLATTI.
Batman Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Abdülkadir Tatlı Şişli Üniversitesinde öğrenciler ile bir araya geldi.
Kısa adı BENGDER olan Batman Engeliler Derneği başkanı Mehmet Abdülkadir Tatlı, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası vesilesiyle bir Konferans’ta konuşmacı olarak davet edildi.
Tatlı, Şişli Meslek Yüksekokulu’nun bu yürekten davetiyle, engelliliği yalnızca bir tanım olmaktan çıkarıp, insani bir sorumluluğa dönüştürme yolunda umutlandık. İstanbul gibi dev bir metropolde, engellilerin sesi olmak, sorunlarımızı özgürce anlatmak ve yüreklerde yer bulmak bu sadece bir davet değildi; bu, görülmekti. Bu, unutulanların hatırlanmasıdır,” dedi.
Konuşmasının devamında Tatlı,” Bizim için açılan her kapı, yalnızca bir mekan değil, bir umuttu. Çünkü bazen bir üniversitenin salonunda, bir konuşmanın satır aralarında, bir gencin bakışında; yıllardır beklenen bir kabul, bir değer, bir “yalnız değilsiniz” yankılanır. “Birleşen Kalplerimize ”ektiğimiz tohumların, Şişli Meslek Yüksek Okulu yöneticileri Akademisyenleri ve öğrencilerinin gözlerinde yeşerdiğini görmek bize var olduğumuzu haykırdı.Batman Engelliler Derneği ( BENGDER )’den Şişli Meslek Yüksek Okulu’na döşenen bu anlamlı köprü için o koca yürekli insanlara tekrar teşekkür ediyoruz. “ dedi.
Batman HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.