Kat sayıları 10’dan 7’ye düşürüldü

Gündem 15.11.2023 - 14:47, Güncelleme: 05.02.2025 - 06:35 2204+ kez okundu.
 

Kat sayıları 10’dan 7’ye düşürüldü

Kat sayıları 10’dan 7’ye düşürüldü
Hasankeyf yolundaki kat sayıları, mevcut inşaat metrekareleri (emsal) korunarak 10 kattan, zemin+6 kata düşürüldü. Batman Belediyesi’nin yapmış olduğu revizyon imar planına göre, kat azaltılması mülk sahiplerinin inşaat metrekaresi üzerinden herhangi bir hak kaybına sebebiyet vermeyecek. İMAR PLANINDA REVİZYON Kat olarak elde edilmiş inşaat metrekareleri tabanları genişletmek suretiyle korunacak. Yine aynı şekilde yapı emsallerinde de hiçbir değişiklik yapılmayacak. Batman Belediyesi’nin yapmış olduğu revizyon imar planı ile deprem riski açısından yapılar daha güvenli hale gelecek.
Kat sayıları 10’dan 7’ye düşürüldü

Hasankeyf yolundaki kat sayıları, mevcut inşaat metrekareleri (emsal) korunarak 10 kattan, zemin+6 kata düşürüldü.

Batman Belediyesi’nin yapmış olduğu revizyon imar planına göre, kat azaltılması mülk sahiplerinin inşaat metrekaresi üzerinden herhangi bir hak kaybına sebebiyet vermeyecek.

İMAR PLANINDA REVİZYON

Kat olarak elde edilmiş inşaat metrekareleri tabanları genişletmek suretiyle korunacak. Yine aynı şekilde yapı emsallerinde de hiçbir değişiklik yapılmayacak. Batman Belediyesi’nin yapmış olduğu revizyon imar planı ile deprem riski açısından yapılar daha güvenli hale gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi