KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISI DR. HASAN TANRISEVEN GAZETEMİZİ KUTLADI
KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISI DR. HASAN TANRISEVEN GAZETEMİZİ KUTLADI
Batmanlı hemşehrimiz Kırklareli Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, yayın hayatında 10. yılı geride bırakan Batman Olay Gazetesi için tebrik mesajı yayımladı. Tanrıseven, Batman Olay’ın yerel basının en saygın ve cesur örneklerinden biri olduğunu vurguladı.
Kırklareli Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, Batman’da 10 yıldır kesintisiz yayın hayatını sürdüren ve ilkeli haberciliğiyle dikkat çeken Batman Olay Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutladı. Tanrıseven, yayımladığı mesajda gazetenin kent için önemine değindi.
"BATMAN OLAY, BATMAN’IN GÜR SESİ OLDU"
Batman Olay Gazetesi’nin tarafsız ve cesur yayıncılık anlayışını takdir eden Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, mesajında şu ifadelere yer verdi,"10 yılda Batman’ın gür sesi olan Batman Olay Gazetesi’nin 10. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlarım. Yerel basının en saygın ve güzel örneklerinden biri haline gelen gazetenizin, bu zorlu yolculukta gösterdiği azim, yüksek haber ve yorum kalitesi ile kamuoyuna verdiği değer gerçekten takdire şayandır ,bu özel gün vesilesiyle, Batman Olay Gazetesi’nin başarılarla dolu nice 10 yıllara ulaşmasını diliyor; başta gazete yönetimi olmak üzere tüm Olay Gazetesi ailesine sağlık, huzur ve başarılarla dolu bir yayın hayatı temenni ediyorum" diyerek tebriklerini iletti.
Batman HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
